Arkivet

Aktivitetsdag og loppemarked i Gørslev

Lørdag den 17. august blev der afholdt aktivitetsdag og loppemarked på Stadion i Gørslev, en vellykket og velbesøgt dag, med masser af aktiviteter.

Sølvbæk spejderne fik lavet massevis af pandekager. Flere både børn og voksne fik også prøvet at spille petanque. Og flere fik også prøvet Ballroom fitness. Der var lagt op til noget af et lokal opgør i dagens promille-fodbold turnering (m/promille-briller), her blev der kæmpet med fantastisk gejst og intensitet, og der var mange tætte kampe, hvilket gav spænding til det sidste, og finalen blev afgjort ved straffesparks konkurrence, alle deltagere gav sig 100% og både deltagere og tilskuere følte sig godt underholdt.

Turneringen blev for de voksne vundet af humørbomberne og i børneturnering løb drengene fra FC VGN af med sejren. Stor tillykke til vinderne.

En dejlig dag, blev afsluttet med en super hyggelig fællesspisning. Tak til alle, der havde valgt at lægge vejen forbi denne dag.

Sankt Hans Aften 2013 på idrætspladsen i Gørslev - diasserie

En video kavalkade over begivenhederne gennem 125 års jubilæumsåret i 2012