Det sker meget snart i GIF

Gørslev Idrætsforening afholder ordinær generalforsamling i klubhuset

Fredag den 28. februar 2020 kl. 19,00

Dagsorden:

1. Valg af dirigent og stemmetællere
  2. Aflæggelse af beretning
  3. Forelæggelse af det reviderede regnskab
  4. Behandling af indkomne forslag: Forslag der ønskes forelagt generalforsamlingen skal være foreningens formand i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen
  5. Valg:
  6. a) valg til bestyrelse: På valg er: Linda Hansen, Finn von Bülow, Klaus Sørensen og Michael Bust. Medlemmerne vælges for 2 år
  7. b) 1 suppleant
  8. c) 1 revisor for 2 år
  9. d) 1 revisorsuppleant
  10. Eventuelt.

Med venlig hilsen og på gensyn.

Linda Hansen

Tlf.: 51441777

Dilettant forestillinger i Gørslev Forsamlingshus

Lørdag, den 14. marts 2020

Kl. 14.00 generalprøve, gratis adgang

Kl. 18:30 premiere,  entré kr. 110,- (forudbestilling nødvendig).

Efter forestillingen; spisning, levende musik og dans.

Smørrebrød á kr. 25/stk. skal bestilles på telefon 56 87 94 46
eller 29 46 67 47. Tilmelding senest  7. marts 2020.

Fredag, den 20. marts 2020

Kl. 20.00 ekstra forestilling  Entre kr. 60.- Billetter købes ved indgangen. .

Søndag, den 22. marts 2020

Kl. 13.00 forestilling for områdets pensionister, gratis adgang. Tilmelding og bestilling af buskørsel kan ske i Aktivitetshuset i Borup fredag den 6. marts mellem kl. 12.30—14.00.

Alternativt kan tilmelding og bestilling af buskørsel ske til
Birgit Christensen mellem kl. 8-11 på telefon 40 57 75 15
senest den 15. marts 2020.

Efter forestilllingen byder Gørslev
Idrætsforening på kaffe/te og hjemmebagte
boller og lagkage.

Arrangementet er støttet af Køge
Kommunes Kulturpulje og
Superbrugsen i Bjæverskov  .

Traditionen tro var der stor tilslutning til vores nytårstræning den 31. december 2019, hvor 41 glade motionister var mødt op, og fik afprøvet både Ballroom fitness, Cirkeltræning og Yoga.

Et super hyggeligt arrangement der blev afsluttet med et lille glas bobler og kransekage.

Herunder kan du se et par fotos fra arrangementet.

Gymnastik 2019/2020

Programmet for den kommende sæson 2019/20 kan ses under afdelingen - der er meget at vælge imellem.

Parkour i Gørslev

Vi håber, at finde en frisk M/K over 16 år, der har lyst til at være instruktør, så parkour for børn også kan tilbydes, når den kommende sæson starter i uge 38.

Har du god energi, interesse for børn, og lyst til at udfolde dig med parkour, er det lige netop dig vi mangler. Erfaring som instruktør er ikke et krav, da Gørslev Idrætsforening tilbyder kurser hos DGI, samt gerne hjælper og støtter i opstarten af holdet. Skattefri godtgørelse udbetales.

Vi håber at høre fra dig, og glæder os at byde dig velkommen i foreningen.

Hvis dette kunne have din interesse, kan du kontakte:

Helle Hansen 3036 3952

Gymnastikopvisning i Gørslev Idrætsforening.

Lørdag den 30.marts afholdt Gørslev Idrætsforening den årlige gymnastikopvisning.

En velbesøgt og rigtig hyggelig eftermiddag, stor tak til alle, der lagde vejen forbi. Efter opvisningen blev der uddelt 5 års erindringsglas til Hanna Johansen og william krog, stort tillykke til dem begge. Igen i år var der mange, der valgte at blive til spisningen, og vi havde en super aften, tusind tak til alle gymnaster og instruktører, for et vellykkede arrangement.

Selvom vinter sæsonen er afsluttet, er der stadig mulighed for at røre sig, der er forårs hold for cirkeltræning mandag og/eller onsdag aften, Yoga hold start op igen den 29.april kl.19.15. og Idrætsmærket den 30.april. For flere oplysninger om tidspunkter, priser og tilmelding, samt foreningens øvrige aktiviteter, se foreningens hjemmeside www.goerslev-if.dk

Helle Hansen, Gymnastikudvalget

Gørslev Idrætsforening

Se billedeserie fra opvisningen herunder